ARTINEZ BLOEMWERKEN

ROUWBLOEMEN

Een laatste afscheid, een laatste groet met de door u gekozen bloemen. Op deze pagina vind u enkele voorbeelden van rouwbloemstukken die door onze bloemisten zijn gemaakt, de prijs geeft de minimale doorsnede van het bloemstuk aan. In de winkel hebben we nog enkele boeken met voorbeelden. In een persoonlijk gesprek worden uw wensen besproken.   

Wij hebben speciale rouwkaarten of u wij kunnen een bijpassend lint voor u maken. Een kaart kost maximaal € 2,95 en een lint € 6,25 per strook, meestal worden er twee stroken gebruikt. Eén met een boodschap en één met de afzender.  U kunt kiezen uit de letterkleur goud, zilver of zwart. Voor het lint kunt u kiezen uit de volgende kleuren, wilt u de letterkleur op het lint zien dan kunt het best even langskomen in de winkel.

 

 

Als u rouwbloemen voor 13.00 uur besteld, dan kunnen ze de volgende dag al geleverd worden. Als u een bloemstuk voor dezelfde dag wilt dan kunt u alleen een keuze maken uit het aanwezige assortiment bloemen. Niet alle bloemen zijn jaarrond leverbaar, is iets niet te leveren dan kiezen wij voor een passend alternatief. Wij bezorgen persoonlijk en op tijd uw rouwbloemen bij Uitvaartcentrum Zuylen in Breda, Uitvaartcentrum in Tilburg en het crematorium in Turnhout. Ook bezorgen wij wekelijks rouwbloemen bij de uitvaartverzorgers binnen deze regio. De bezorgkosten zijn maximaal € 7,50.

Steeds vaker wordt er ook een boeket bloemen aan de nabestaande verstuurd. Eventueel geleverd in een bijpassende glazen vaas.

champagne

donkerblauw

lichtgrijs

rood

donkergroen

fuchsia

donkergrijs

goud

babyrose

cherry

ivory

Tekstvak: wit

oranje

mosgroen

cream

geel

Tekstvak: zwart

paars

bruin